•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li će svađa između Anđeline i Breda biti kobna po njihovu vezu?

Prema neimenovanom izvoru, a po pisanju sajta „Showbiz Spy“ holivudski glumci imali su žestoku svađu nakon čega je Bred Pit odlučio da ostavi Anđelinu. Razlog svađe je Anđelinina preterana ljubomora i pridikovanje oko Bredovog sve češćeg opijanja i drogiranja.

Iako Bred stalno negira da koristi drogu, Anđelina je uverena da povremeno iza njenih leđa puši marihuanu, pa čak i da uzima teže opojne droge. Smeta joj to što on stalno pije. Pošto su se posvađali Bred je napustio njihov dom u Francuskoj – otkriva izvor blizak holivudskom paru za sajt „Showbiz Spy“.

Inače, već neko vreme se šuška da zbog nemira u njihovoj vezi, venčanja neće ni biti.

Tokom priprema za svadbu Anđelina je Bredu postavila ultimatum: „Ili ja, ili droga“. Tražila je čak da ode u centar za odvikavanje od droge, ali on je to odbio.

Da situacija može biti još gora, govori činjenica da Anđelina „ispira mozak“ Pitu jer je previše ljubomorna. Ona strahuje da će se njen izabranik „posvetiti“ nekoj drugoj devojci na snimanju reklame za Šanel, čije je zaštitno lice postao nedavno.

Znajući još da se Bred ranije nije pokazao kao pravi “materijal” za vezu, Anđelina je u paranoji da će mu sve dosaditi i da će na kraju ona ostati sama.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...