•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

8. KIDS FEST NA BIS 27. i 28. oktobra

Zbog velikog interesovanja u toku vikenda 27. i 28. oktobra održaće se i „KIDS FEST na bis“, kada će se u bioskopima na programu naći najgledaniji filmovi sa 8. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA.

Cene ulaznica za filmove sa revije KIDS FEST NA BIS biće iste kao cene projekcija na festivalu. U bioskopu „Vilin Grad“ cena karte za 2D film je 160 dinara, a za 3D projekcije 260 dinara.

U Beogradu je „KIDS FEST na bis“ organizovan u bioskopima „Kolosej Ušće Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“ i „Roda Cineplex“, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, a u Nišu u bioskopu „Vilin Grad“.

Na programu ovog revijalnog izdanja 8. KIDS FESTA naći će se animirani filmovi „Priča o delfinu sanjaru“ i „Marko Makako“, 3D filmovi „Gumeni Tarzan 3D“ i „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“, kao i igrani film „Tajna kuće krokodila“.

Svi filmovi su sinhronizovani na srpski jezik.

8. Dečiji filmski festival KIDS FEST trajao je od 15. do 21. oktobra, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Ove godine posetilo ga je 32 747 dece sa roditeljima i nastavnicima.

Više informacija o filmovima naći ćete na adresi www.kids-fest.com.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu