•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rise of the Guardians (2012) - uskoro

„Pet legendi“ su više od skupa omiljenih legendi iz detinjstva, oni su grupa heroja sa izvanrednim sposobnostima. Kad zli duh, poznat pod nazivom Mrki, reši da sruši sva naša voljena verovanja, besmrtne legende moraće po prvi put da udruže snage i zaštite nadu, verovanja i maštu koja živi u svima nama.

Kako bi savladali Mrkija, legende će morati da ubede Džeka Mraza da se priključi njihovim redovima, jer Mrkijeva kampanja tame i straha preti da obuzme ceo svet.

U ovoj epskoj 3D fantaziji/avanturi igraju Alek Boldvin kao Sever (Dragan Vujić Vujke), Hju Džekmen, Uskršnjeg zeku (Bojan Lazarov), Ajla Fišer igra Vilu Zubić (Jelena Petrović), Džek Mraz je Kris Pajn (Milan Antonić), dok Mrkija igra Džud Lou (Siniša Ubović).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...