•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma DRUGI SUSRET

Nakon uspešnih predpremijera u SAD, u New Yorku i Washingtonu, dokumentarni film DRUGI SUSRET, reditelja Željka Mirkovića, rađen u produkciji Optimistic filma, imaće u periodu od 29.0 do 01.11. četiri premijerne projekcije u Srbiji.

Naime, premijera će biti u ponedeljak 29.10 u 19h, u Domu Omladine u Beogradu. Vec sledećeg dana 30.10. film će biti prikazan u bioskopu Arena u 19h u Novom Sadu, zatim 31.10 u bioskopu Kupina u 19h u Nišu i na kraju u Kovinu u četvrtak 01.11. u 19h u Kulturnom centru.

Film su sufinansirali Ministarstvo kulture Republike Srbije, Pokrajinski Sekretarijat za kulturu AP Vojvodine, Ambasada SAD, Beograd, Balkan Trust for Democracy Fond, Grad Niš, GO Medijana i GO Pantelej i opštine Apatin, kao i sponzori Jablanika, Kim Tec doo, Em Dip Pro iz Srbije i Motel Jack Daniels Motor Inn, Peterborough, New Hampshire, USA.
Film takođe ima podršku Kabineta Predsednika Republike Srbije, Ministarstva Odbrane Republike Srbije i Ambasada Češke i Holandije.

Rat je spojio dva čoveka. Jedan je bio pilot nevidljivog aviona F-117A, drugi vojnik koji je komandovao jedinicom koja ga je oborila. Njihov Prvi susret je bio na radaru, a 12 godina kasnije Dale Zelko i Zoltan Dani su odlučili da se sretnu i upoznaju. Ovo je ljudska priča o jedinstvenom susretu.

« Projekcije u USA su mi pokazale da film komunicira sa dušom čoveka. U ovaj projekat je uloženo 5 godina rada i života sve tri porodice , Zoltanove, Daleove i moje , jer su nas spojile iste vrednosti u koje verujemo Porodica, Mir i želja da se pokaže da Nada i Humanost još uvek nisu ugašene u jurnjavi za drugim sistemima vrednosti. Zato i želim da ovaj film vidi sto više ljudi različitih struktura ne samo u Srbiji i u USA, već i u celom svetu, jer je poruka univerzalna i vanvremenska. « -Željko Mirković, reditelj i producent filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...