•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hinokio (2005)

Hinokio nije film o robotima. To je priča o srcu koje koristi daljinski upravljač da bi moglo da komunicira s ostatkom sveta, sa kojim su veze prekinute, i da izgradi veze između dečaka i devojčice, ali i dečaka i njegovog oca. Satoru, dečak kome je srce slomljeno i koji je zatvoren u svojoj sobi, koristi robota po imenu Hinokio kao novu generaciju komunikacijskih igračaka koje mu omogućavaju prozor u svet. Koristeći robota, Satoru ponovo može da doživi pravi svet, oseti ljudski dodir i zaljubi se u jednu devojčicu. Jednom će Satoru početi da žudi za stvarnim iskustvom i aktiviraće robotov senzor za čula izlažući sebe smrtnoj opasnosti. Devojčica Jun rizikuje sve da ga spase.

Žanr:drama, naučno fantastični
Godina:2005
Reziser:Takahiko Akiyama
Scenario: Masumi Suetani
Uloge:Masatoshi Nakamura, Kanata Hongô, Mikako Tabe
Award:2 osvojene
Studio: Eisei Gekijo
Zemlja:Japan
Jezik:Japanski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...