•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miranda nije zainteresovana za treći deo filma "Seks i grad"

Sintija Nikson, glumica poznata po ulozi Mirande u seriji (i filmovima) ''Seks i grad'', smatra da je ova priča završena.

Fanovi koji se nadaju trećem delu franšize, barem kad je učestvovanje Sintije Nikson u pitanju, verovatno će ostati razočarani. Niksonova ni malo nije zainteresovana da se ponovo nađe u ulozi advokate Mirande. Upitana o mogućnosti učešća u trećem delu ''Seksa i grada'', novinatu časopisa ''Hollywood Reporter'' je rekla: ''Ne. Mislim da smo se odlično proveli i da bi priča trebala da se završi.''

Nakon prikazivanja serije na HBO-u, u periodu od 1998.-2004. godine, snimljen je prvi film koji je zaradio 153 miliona dolara u SAD, a 2010. je došao i nastavka, sa zaradom od oko 100 miliona. Kritičari i gledaoci su bili razočarani drugim delom, u kom su četiri glavne junakinje otputovale u Abu Dabi.

Međutim, Sintija nije jedina koji nije zainteresovan za nastavak. Isto mišljenje ima i Kris Not, koji je glumio čuvenog lika ''Zverku''.

Za magazin ''Parade'' je izjavio: Neću biti razočaran ako se ne snimi treći deo. Nedostaje mi sam početak, vreme kada se ovo još uvek nije pretvorilo u neku vrstu cirkusa. Ovom projektu ne treba više nastavaka.''

S druge strane, glumica i producent Sara Džesika Parker se nada trećem delu i već ima priču na umu. S njom se slažu i Kristin Dejvis (Šarlot) kao i Vili Garson (Stenford).

Kim Katral (Samanta) je rekla da je to bilo sjajno iskustvu, i da joj se nakon 13 godina svi ti glumice čine poput porodice. Volela bi treći nastavak, ali neće biti razočarana ako do njuega ne dođe.

Obožavaoci trenutno očekuju prikvel ''The Carrie Diaries'' u kome Ana Sofija Rob igra mladu Keri Bredšo.

Sintija Nikson se u međuvremenu vraća na male ekrene ulogom u mini-seriji ''World Without End'', koja je adaptacija bestselera Ken Folet.

Website:www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu