•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Video jela zelen bor (1991)

Film prikazuje porodicu Krstić, tačnije dvojicu braće - Radovana, koji živi u Nemačkoj i oženjen je Nemicom Gerti, sa kojom ima sina Johana; i Milovana, koji živi u svom rodnom selu sa ženom Radmilom, ćerkom Jovankom i sinom Jovanom, kao i roditeljima. Radovan je zaposlen u Mercedesevoj fabrici i montira retrovizore na automobile, dok Milovan radi u Zastavi.

Zaplet nastaje na samom početku, kada Radovanov deo porodice, ponesen razvojem video-tehnologije, odlučuje da se sa Milovanovim delom (tačnije sa Jovanom, koji je dobio kameru i video-rekorder na kvizu) umesto klasičnim pismima dopisuje VHS kasetama. Objektivu kamere malo šta promiče, pa će se dvojica braće zavaditi oko izgradnje Radovanove kuće u Srbiji, njihovi sinovi oko prava na kompjutersku igricu, Radovanov komšija, grof Fon Birne će se zaljubiti u Jovanku, koja želi da pobegne sa sela, a Radovanova i Milovanova majka, Milica, će najpre pokušati da postane slikar, a potom i video-umetnik.

Video jela zelen bor je zanimljiv, komičan i nestandardan film koji će vas prilično zabaviti.

Reziser:Goran Gajić
Scenario:Branko Vukojević
Uloge: Danilo 'Bata' Stojkovic, Aleksandar Bercek, Mira Furlan
Studio: Bandur Film
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpski
Trajanje:78 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...