•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mikiju Manojloviću glavna uloga u bugarskom filmu

Popularnom srpskom glumcu Mikiju Manojloviću i bugarskom Asenu Blatečkom poverene su glavne uloge u bugarskom filmu "Sud", čije je snimanje počelo na planini Rodopi.

Reditelj Stefan Komandarev na projektu je radio tri godine. Scenario je napisan po istinitom događaju iz oblasti Ivajlovgrada i govori o kriminalu, kazni i današnjim zločinima. Komandarev je snimio više filmova u toj obalsti.

Film "Argofilma" je nemačko-bugarsko-makedonska koprodukcija. Osim u Bugarskoj, planirano je snimanje određenih scena i u Nemačkoj.

Mlađi bugarski reditelj Komandarev, osim diplome za film i televizijsku režiju, završio je i Medicinski fakulet u Sofiji. Autor je sedam dokumentarnih i dva igrana filma, između ostalih filmova "Mehur", "Pansion za pse", "Bukvar nade", "Grad žena badante", "Svet je veliki i spasenje je iza ugla", "Rusenska krvata svadba".

Film "Sud" je drugi film bugarskog reditelja Komandareva u kojem Manojlović igra glavnu ulogu. Prethodno je igrao u filmu "Svet je veliki i spasenje je iza ugla", koji je doživeo veliki uspeh u Bugarskoj, a prikazan je i u Srbiji.

Manojlović je igrao u "Otpisanima", "Grlom u jagode", "Otac na službenom putu", "Crna mačka beli mačor", "Podzemlje", "Tuđa Amerika", "Tango argentino", "Mi nismo anđeli", "Besa".

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu