•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Dok Iranska revolucija dostiže tačku ključanja, agent CIA osmišlja rizičan plan za oslobađanje šestoro Amerikanaca koji su se sklonili u kuću kanadskog ambasadora. Zasnovan na istinitim događajima, "Argo" prati opasnu tajnu operaciju koja se odvijala iza kulisa krize talaca u Iranu – o kojoj istina decenijama nije bila poznata javnosti.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam četiri karte za film Argo za ponedeljak 12.11.2012. (naknadno ćemo obavestiti dobitnike o tačnom terminu bioskopske projekcije).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na našoj Facebook stranici ispod članka za ovu nagradnu igru (film Argo) napišete ili postavite trejler/insert iz Vašeg omiljenog filma u kome glumi Ben Aflek. Oni koji sakupe najviše lajkova za svoje predloge osvojiće karte.

Imena dobitnika ćemo objaviti na našoj FaceBook stranici u nedelju. Dobitnici će biti obavešteni i putem emaila. Glasajte za Prolog na WebFest-u.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila