•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Turski glumac Burak Özçivit popularniji od Sulejmana Veličanstvenog

Pojavljivanjem u seriji 'Sulejman Veličanstveni' kao Bali-beg Malkočoglu, turski glumac Burak Özçivit ostavio je brojne gledateljice bez daha.

U 'Sulejmanu Veličanstvenom' utelovio je odvažnog Bali-bega Malkčoglua, hrabrog vojnika koji postaje sultanova desna ruka. Bivši maneken, čiji su zaštitni znak u seriji brkovi, mami brojne uzdahe među obožavateljicama popularne serije još od svog prvog pojavljivanja na malim ekranima. Markantnom Buraku Özçivitu (28) nedavno je uspelo da pođe za rukom da zaseniti glavnu zvezdu serije Halit Ergença i okititi se titulom muškarca godine u Turskoj prema izboru časopisa GQ.

I dok Turska bruji o njegovim homoseksualnim sklonostima jer ga je sada već bivša devojka navodno uhvatila u krevetu s muškarcem, Burak je veridbom s novom devojkom Ceylan Çapu, kćerkom poznate turske dizajnerice Şebnem-Celal Çap, odlučio da stane na kraj takvim glasinama. Pre osam godina osvojio je titulu Top-modela Turske, a dve godine kasnije, 2005. godine, izabran je za drugog najlepšeg muškog modela nakon čega su mu počele pljuštati glumačke ponude.

Proteklih godina je glumio u filmu 'Musallat', i turskim serijama 'Zoraki Koca', 'Baba Ocagi' i 'Küçük Sırlar'. Sulejman ga je proslavio i izvan granica domovine, a gusti brkovi koje nosi u seriji vratili su se na velika vrata ponovno u modu. Brkati imidž sve je popularniji kod mlađe generacije u Turskoj u kojoj brkovi predstavljaju simbol muškosti i odrastanja. Ali brkove su zavolele i žene, koje su ih počele nositi na ogrlicama, naušnicama, prstenima, noktima, kosi, cipelama i majicama.

vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...