•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da sam spavala sa Travoltom, sigurno bih ostavila muža

Nedavno priznanje da je bila zaljubljena u kolegu Johna Travoltu glumica Kirstie Alley upotpunila je izjavom da je jedini razlog zbog koga nije spavala sa zgodnim glumcem taj što bi onda morala da ostavi supruga Parkera Stevensona i udati se za Travoltu.

“Majka mi je uvek govorila da bih bila prostitutka ako bih imala seksualni odnos sa nekim a da se ne udam kasnije za njega - rekla je 61-godišnja Kirstie. U Travoltu, sa kojim je glumila u filmu "Look who’s talking now" zaljubila se pre 25 godina dok je bila u braku. Iako muža nije prevarila sa Johnom, rastali su se 1997. nakon 14 godina bračnog života. Tvrdi da bivšem nikad nije lagala da je privlače i drugi muškarci.

“John Travolta i ja nikad nismo imali seksualnu vezu. Znamo se više od 25 godina, dok on još nije bio oženjen sa Kelly Preston. Da sam spavala sa njim, sigurno bih ostavila Parkera i pobegla sa Johnom” - otvorila je Alley dušu gostujući u showu Jimmyja Kimmela.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...