•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Susan Sarandon se verila za 30 godina mlađeg dečka

U društvu svog 30 godina mlađeg dečka Jonathana Bricklina 66-godišnja glumica Susan Sarandon u Amsterdamu je obilazila zlatare u potrazi za prstenom što je potaknulo glasine o njihovoj veridbi. Nakon razvoda od Chrisa Sarandona izjavljivala je da se više neće udavati i u svom je naumu bila dosledna jer tokom 21-godišnje veze sa glumcem Timom Robbinsonom nije stala pred oltar, ali čini se da je sada promenila mišljenje.

“Mrzim izraz zabavljanje, više volim reći da se Jonathan i ja izvrsno slažemo jer je on izvrstan dečko” – rekla je Susan na početku veze sa 36-godišnjim Bricklinom.

Glumica sa Timom Robbinsonom ima dva sina – Jacka Henryja (23) i Milesa (20), a iz kratke veze sa Francom Amurrijem ima ćerku Evu (25).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu