•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blade 3: Trinity (2004)

Blejd 3: Trojstvo (engl. Blade 3: Trinity) je akcioni horor film iz 2004. u režiji Dejvida S. Gojera prema sopstvenom scenariju. Predstavlja treći nastavak, odnosno završni film iz serije zasnovane na stripovima o lovcu na vampire Blejda, čiji lik tumači Vesli Snajps. Radnja prati sukob Blejda sa najmoćnijim i najstarijim vampirom Drakulom (koga glumi Dominik Persel), a pri čemu mu pomaže dvoje mladih lovaca na vampire - Hanibal King (koga glumi Rajan Rejnolds) i Ebigejl Visler (koju glumi Džesika Bil).

Duboko u dalekoj pustinji, grupa vampirskih vođa vaskrsava Drakulu, zastrašujućeg drevnog vampira, začetnika svoje rase. Drakula oživljava u liku Drejka (Dominik Persel), užasnog vampira koji ima jedinstvenu moć - može da živi i danju. Da bi sve izgledalo još teže za Blejda (Vesli Snajps), novi vampirski vođa pokreće kampanju protiv njega, optužujući ga za užasne zločine zbog kojih mu je za vratom FBI. Nakon eksplozivnog sukoba između Blejda i njegovog mentora Vislera (Kris Kristoferson) sa jedne strane i FBI agenta Kumberlenda (Džejms Remar) i njegovih ljudi sa druge strane, postaje očigledno da će glavnom junaku biti potrebna pomoć. Uskoro će Blejd udružiti snage sa timom lovaca na vampire koji sebe nazivaju Noćna šunjala, a koji predvode Vislerova prelepa kći Ebigejl (Džesika Bil) i šaljivdžija Hanibal King (Rajan Rejnolds). Dok njihova slepa naučnica Somerfild (Nataša Lajon) pokušava da pronađe rešenje za vampirske probleme, Noćna šunjala se u nekoliko navrata bore sa Drakulinom bandom nemrtvih, koje predvodi moćna vampirka Danika Talos (Parker Pouzi) i njeni verni i moćni podanici Ašer (Kalum Kit Reni) i Grimvud (kojeg glumi profesionalni rvač HHH). Neizostavno, Blejd će uskoro morati da se suoči sa najvećim vampirom svih vremena.

Za ljubitelje Blejda neizostavni nastavak.

Žanr:akcija, avantura, fantazija
Godina:2004
Reziser: David S. Goyer
Scenario: David S. Goyer
Uloge:Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Parker Posey
Uzrast:NR
Studio: New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...