•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Badvajzer ne želi reklamu u filmu o pilotu alkoholičaru

Pivara Anheuser-Buš zatražila je od filmskog studija "Paramaunt" da sakrije sve snimke svog piva "Badvajzer" u filmu "Flight" (Let) koji je priča o pilotu koji je optužen da je alkoholičar i koji u filmu pije njihovo pivo.

U pismu "Paramauntu", podpredsednik "Badvajzera" naveo je da kompanija nije bila upoznata da će njihovo pivo biti korišćeno u filmu i dodaje da nikada ne bi odobrili takvu zloupotrebu svog proizvoda.

"Mi imamo dugu istoriju promovisanja odgovornog konzumiranja alkohola i radimo na sprečavanju vožnje u pijanom stanju. Razočaravajuće je da je jedan naš proizvod zloupotrijebljen na taj način", navodi se u pismu u koji je Rojters imao uvid.

U filmu "Flight" Denzel Vašington igra kapetana koji sprečava pad aviona, ali je optužen da je pijan došao na posao. Film, koji se u američkim bioskopima pojavio prošlog vikenda, sadrži brojne scene u kojima se Vašington vidi kako pije alkoholna pića uključujući i popularni "Bad".

"Badvajzer" nije jedino alkoholno piće u filmu "Flight", koji je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio 25 miliona dolara. Lik koji tumači Denzel Vašington pije votku tokom filma, pa je prikazano i nekoliko vrsta tog pića.

Kompanija "Vilijam Grant i sinovi", koja distribuira Stoličnaja votku u Sjedinjenim Američkim Država takođe nije dala dozvolu za upotrebu svog proizvoda u filmu i ne bi je dala da je od nje zatražena, piše USA Today.

Ostale vrste votke, kao što su Absolut i Smirnof, takođe se pojavljuju filmu. Predstavnici tih kompanija nisu komentarisali upotrebu svojih pića u novom filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu