•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Up in the air (2009)

„U vazduhu“ (енгл. Up in the air) je američki film iz 2009, sa Džordžom Klunijem u glavnoj ulozi, za koju je bio nominovan za Oskar za najboljeg glavnog glumca.

Ekspert u firmi, zadužen za otpuštanje radnika, doživljava korenitu promenu u životu. Njegovi život će na putu biti ugrožen kada je na domaku da dostigne deset miliona proputovanih milja i nedugo pošto je upoznao ženu svojih snova koja takođe često putuje.

Reditelj je Džejson Rajtman, pisac Volter Kern, scenaristi Džejson Rajtman, Šeldon Terner, kompozitor Rolf Kent, snimatelj Erik Stilberg, producenti Džefri Kliford, Danijel Dubaki, Ajvan Rajtman, Džejson Rajtman, a montažer Dejna I. Globerman.

Uloge tumače Džordž Kluni (Rajan Bingam), Vira Farmiga (Aleks), Ana Kendrik (Natali), Džejson Bejtman (Krejg Gregori), Deni Makbrajd (Džim), Melani Linski (Džuli Bingam) i Stiv Istin (Samjuels).

Film je nominovan za nagrade BAFTA, Zlatni globus i Oskar.

Žanr:drama, romansa
Godina:2009
Reziser:Jason Reitman
Scenario: Walter Kirn
Uloge:George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick
Uzrast:R
Award:63 osvojene
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/UpInTheAirMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu