•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stalone se pridružio ekipi drame 'Reach Me'

Silvester Stalone se pridružio glumačkoj ekipi drame nezavisne produkcije ''Reach Me'' čiji je scenarista i režiser Džon Hercfeld, njegov glumački kolega iz ''Kobre'', legendarne akcije iz 80-ih.

Glumačku ekipu drame "Reach me" čine reper Neli, Omari Hardvik, Elizabet Henstridž, Deni Ajelo i Rebeka Čani.

Priča prati grupu ljudi koji su na neki način povezani sa priručnikom za samopomoć kog je napisao bivši trener fudbala. Detalji Staloneove sporedne uloge još uvek nisu poznati.

Neki od Hercfeldovih prethodnih ostvarenja su triler "15 minuta" s Robertom De Nirom i krimi triler "Dva paklena dana" koji je lansirao karijeru lepe Oskarovke Šarliz Teron. Poslednji veći Hercfeldov projekat je nezavisna krimi akcija "Smrt i život Bobija Z" u kojoj glavne uloge tumače Pol Voker, Lorens Fišburn i Olivija Vajld.

Stalonea smo nedavno mogli gledati u "Plaćenicima 2" čiji je ujedno i koscenarista, a njegovi sledeći projekti su akcijski spektakl "Bullet to the Head" Voltera Hila, akcijski triler "The Tomb" u kom glumi zajedno s Arnoldom Švarcenegerom i sportska komedija "Grudge Match" gde ćemo ga gledati uz Roberta De Nira.

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo