•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kroneberg u ulozi naratora dokumentarca o trgovini ljudskim organima

Režiser filma "Cosmopolis", Dejvid Kronenberg, će biti narator dokumentarnog filma o trgovini ljudskim organima.

Film koji je režirao Rik Ester Binstok, spada u žanr istraživačkih dokumentaraca i prati svetsko tržište ilegalne prodaje ljudskih delova tela. Za produkciju se pobrinulo udruženje producenata iz Toronta u saradnji sa kompanijama HBO, Global TV i Canal D.

Kronenberg je prihvatio ulogu naratora, pa će sada i to moći da upiše u svoju radnu biografiju pored brojnih drugih stvari poput glume, montaže, produkcije i pisanja scenarija. Dejvid Kronenberg je ipak najčuveniji kao režiser i smatra se jednim od začetnika tzv. "body horror" filmova, odnosno horora u kojima se šok i strah iniciraju scenama oskrnavljenih tela. Ljubitelji takvih filmova ga najbolje znaju po njegovom čuvenom rimejk ostvarenju "The Fly".

Novi dokumentarac s Dejvidom Kronenbergom u ulozi naratora, će biti emtovan na HBO-u već sledeće godine.

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....