•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džordž Kluni kao Nikola Tesla

Bred Bird, holivudski reditelj koji je režirao poslednji nastavak iz serijala “Nemoguća misija”, planira da snimi film o srpskom naučniku Nikoli Tesli, a u glavnoj ulozi bi se mogao naći holivudski glumac Džordž Kluni.

Scenarista i producent Dejmon Lindlof, koji je radio na popularnoj seriji “Lost”, filmovima “Prometej”, “Kauboji i vanzemaljci”, “Zvezdane staze”, napisao je scenario za ovaj film koji je već opisan kao pandan “Bliskom susretu treće vrste”, prenosi „Holivud Riport“.

Prvi naslov filma bio je “1952”, ali je reditelj odlučio da ga preimenuje u “Tesla”, čime su dodatno podgrejane priče o tome da se radi o još jednom filmskom spektaklu koji govori o životu i radu slavnog naučnika.

Novi Birdov projekat žanrovski je određen kao naučnofantastični film u kome se opisuje susret Tesle sa vanzemaljcima na Zemlji. Scenaristi su razradili priču po kojoj je Tesla uspeo da ostvari komunikaciju sa vanzemaljskim bićima sa Marsa, i to preko svog transmitera koji je sagradio u Kolorado Springsu, a čija je prvobitna namena bila bežični prenos električne energije.

Ipak, drugi detalji ove priče drže se u najstrožoj tajnosti, budući da će projekat finansirati studio “Volt Dizni”.

Snimanje bi trebalo da počne naredne godine, a režiser Bred Bird našao se na kormilu ovog filma zahvaljujući velikom uspehu filma “Nemoguća misija: Protokol duh”, koji je zaradio 700 miliona dolara širom sveta, čime je uverio čelne ljude “Diznija” da ume da privuče ljude u bioskop.

Bird je za glavnu ulogu u filmu predložio Džordža Klunija, koji je potom otišao na pregovore sa ljudima iz “Volt Diznija”, pa se očekuje zvanična potvrda da će holivudski šarmer igrati genijalnog pronalazača.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...