•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetlana Zaharova kao Faraonova kći 25. novembra u bioskopima „Cineplexx“

Balet „Faraonova kći“, sa Svetlanom Zaharovom u naslovnoj ulozi , 25. novembra otvara sezonu direktnih prenosa iz Boljšoj teatra u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“, u okviru koje će biti još tri baletske predstave

U bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu 25. novembra u 16 časova svečano će se otvoriti sezona direktnih prenosa iz moskovskog Boljšoj teatra.

Prvi balet u sezoni koji će posetioci ovih bioskopa moći da pogledaju je „Faraonova kći“ Marijusa Petipe, koji je tokom sovjetske ere smatran ideološki nezrelim i gotovo zaboravljen, a koji je ponovo oživeo dugogodišnji koreograf Boljšoja, Pjer Lakot. Naslovnu ulogu igra Svetlana Zaharova, jedina primabalerina assolute na svetu, zvezda Boljšoj teatra, Milanske skale, Kovent gardena, Pariskog baleta i drugih scena, a čijim se baletskim umećem domaća publika već više puta oduševila u Sava centru. Partner Zaharovoj u „Faraonovoj kćeri“ će biti baletski prvak Ruslan Skvorcov, u ulozi Lorda Vilsona i Taora. Orkestrom će dirigovati Pavel Kliničev, jedan od najistaknutijih dirigenata Boljšoja.

U nastavku sezone direktnih prenosa iz ove prestižne kuće na velikom platnu bioskopa „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ naći će se još „Bajadera“, „Romeo i Julija“ i „Posvećenje proleća“.

Informacije se mogu naći na veb adresi opera.cineplexx.rs. Karte za celu sezonu su u prodaji, a kupovinom ulaznica za tri ili sva četiri baleta ostvaruje se 20% popusta.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...