•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagrađujemo humanost - Humanitarna akcija bioskopa „Vilin Grad“ i niškog Crvenog krsta

Bioskop „Vilin Grad“ u saradnji sa niškim Crvenim krstom organizuje akciju davanja krvi na Filozofskom fakultetu i Fakultetu sporta i fizičke kulture u sredu, 21. novembra, od 8 do 14 časova. Ko tada prvi put donira svoju krv dobiće na poklon kartu za premijeru filma „Sumrak saga: Praskozorje 2“. Broj karata je ograničen.

Cilj ove akcije je podizanje svesti o značaju transfuzije krvi i promocija „Kluba 25“. Članovi kluba će u sredu, 21. novembra, deliti promo materijal i edukovati posetioce bioskopa „Vilin Grad“ od 19 i 30 do 21 časa. „Klub 25“ je organizacija koja okuplja mlade do 25 godina koji se zavetuje da će u toku svog života dati krv 25 puta i da će svako od njih učlaniti novih 25 dobrovoljaca.

Premijera poslednjeg nastavka „Sumrak sage“ biće u četvrtak, 22. novembra u 20 časova u bioskopu „Vilin Grad”. „Praskazorje 2” rasvetliće najveće misterije ovog izuzetnog romantičnog epa koji je očarao milione. Posle rođenja Beline i Edvardove ćerke, Renesme, porodica Kalen okuplja ostale vampire kako bi zaštitili dete. Njoj preti opasnost zbog pretpostavke koja dovodi porodicu u sukob sa Volturima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu