•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Apparition (2012)

Kada u njihovoj kući počnu da se događaju zabrinjavajuće stvari, mladi par Kelly (Ashley Greene) i Ben (Sebastian Stan) otkrivaju da ih progoni prisustvo koje je probuđeno nakon parapsihološkog eksperimenta koji je izveo univerzitet. Užasno priviđenje se hrani njihovim strahovima i muči ih bez obzira gde pobegli. Njihova poslednja nada je stručnjak za natprirodne pojave, Patrick (Tom Felton), ali možda je ipak kasno uprkos njegovoj pomoći...

The Apparition je jedan od horora od koga se mnogo očekivalo i koji važi za jedan od najboljih filmova toga žanra za 2012. godinu. Priča je obećavajuća kao i sam početak filma, ali kako vreme prolazi dešava se ono što je obično problem u većini filmova koji nemaju neki veliki i široki zaplet u scenariju već se zna početak i kraj a između treba popuniti vreme nečim a autori ovog filma nisu baš uspešno to popunjavanje izveli.

Doduše, ne trebamo biti ni toliko strogi kada je ovaj film u pitanju, gomila horora koji se pojavljuju u novije vreme su znatno plići po pitanju radnje i zanimljivosti. Dakle, ako ste ljubitelji strave i užasa možete pogledati film The Apparition ali bez nekih prevelikih očekivanja.

Žanr:horor, triler
Godina:2012
Reziser:Todd Lincoln
Scenario:Todd Lincoln
Uloge:Ashley Greene, Sebastian Stan, Tom Felton
Uzrast:PG-13
Studio: Dark Castle Entertainment
Zemlja:United States
Website:http://theapparition.warnerbros.com/dvd
Jezik:Engleski
Trajanje:82 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu