•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Druga Tweetup premijera u Srbiji

“Zamka”, novo ostvarenje oskarovca Štefana Ruzovickog, sa Erikom Banom i Olivijom Vajd u glavnim ulogama, premijerno će biti prikazano samo za korisnike društvene mreže Tviter 28. novembra, u 20h, u bioskopu Cineplexx Delta City.

Distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa regionalnim MTV-jem organizuje drugu po redu Tweetup premijeru u Srbiji, na kojoj će posetioci osim karte, dobiti besplatne kokice i pristup internetu.

Tviteraši i tviterašice koji budu prisustvovali premijeri moći će aktivno da dele svoje utiske o filmu na ovoj popularnoj društvenoj mreži, budući da će u bioskopskoj sali biti dostupan bežični internet.

Oni koji žele da prisustvuju premijeri, mogu da osvoje karte na jednostavan način – potrebno je da prate MegaCom Film i MTV Srbija na Tviteru, kao i da potvrde svoj dolazak na sajtu tweetvite.com

Zbog ograničenih kapaciteta, samo najbrži će osvojiti karte. Dobitnici će biti obavešteni putem direktnih poruka na Tviteru.

Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na društvenim mrežama MCF MegaCom Filma i regionalnog MTV-a.

Erik Bana i Olivija Vajld igraju brata i sestru, Edisona i Lajzu, koji se nalaze u bekstvu nakon loše izvedene pljačke kazina. Zbog saobraćajne nesreće, u kojoj ginu njihov vozač i jedan policajac, Edison i Lajza odlučuju da razdvojeni krenu prema kanadskoj granici. Dok Edison, po neverovatnoj snežnoj oluji pravi haos, Lajzu kupi Džej, bivši bokser na putu ka kući svojih roditelja, gde će provesti Dan zahvalnosti. U toj kući se Edison i Lajza ponovo sreću i porodične tajne počinju da izlaze na svetlost dana.

Autor: MCF

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...