•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Larry Crowne (2011)

Leri Kraun (engl. „Larry Crowne“) je američka romansa sa elementima komedije iz 2011. godine sa Tomom Henksom i Džulijom Roberts u glavnim ulogama. Film je bio letnji hit u bioskopima širom Amerike, a srpska premijera bila je 1. septembra. Reditelj i scenarista filma bio je sam Henks, a na pisanju scenarija pomagala mu je Nija Vardalos. Leri Kraun je dobio izuzetno loše kritike, ali Robertsova je pohvaljena za njenu izvedbu.

Pre nego što je otpušten, Lari Kraun je radio u jednoj velikoj američkoj kompaniji, na jednom od rukovodećih položaja. Sada se bori sa hipotekom, a slobodnog vremena ima na pretek. Odlučuje da upiše koledž i počne nov život. Na času javnog nastupa zaljubljuje se u šarmantnu profesorku Mercedes, koja je potpuno razočarana u ljubav, život i svoje studente.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2011
Reziser: Tom Hanks
Scenario: Tom Hanks
Uloge:Tom Hanks, Julia Roberts, Sarah Mahoney
Uzrast:PG-13
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....