•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Little Fockers (2010)

Upoznajte male Fokerove (eng. Little Fockers) je američka komedija iz 2010. koja je nastavak filmova Njeni roditelji (2000) i Upoznajte Fokerove (2004). Glavne uloge tumače Robert de Niro, Ben Stiler, Oven Vilson, Blajt Daner, Teri Polo, Dastin Hofman i Barbra Strajsend. Ovo je treći i poslednji film iz triologije Njeni roditelji, a ujedno je i prvi film iz triologije kojeg nije režirao Džej Rouč (jedan od producenata ovog filma), već je umesto njega režiser bio Pol Vajc. Takođe, za razliku od prethodna dva filma, muziku nije komponovao Rendi Njuman, već relativno nepoznat kompozitor Stiven Trask. U filmu još glume i Džesika Alba, Lora Dern i Harvi Kajtel.

Greg i njegova žena Pem, ćerka penzionisanog CIA agenta Džeka, imaju petogodišnje blizance, Henrija i Samantu.

Džek ima ozbiljne zdravstvene probleme i traži od Grega da preuzme odgovornost glave porodice, pod nazivom „Kum Foker“ ("Godfocker"). Međutim, počinje da sumnja u svoju odluku, zato što mu se čini da Greg ima ljubavnu vezu sa Andi Garsijom, zgodnom predstavnicom farmaceutske kompanije, sa kojom reklamira lek za impotenciju Sustengo. Džek stiče takav utisak zbog niza slučajnosti koji su se desile Gregu. On čak i savetuje Pem da bi možda bilo bolje se razvede od Grega i nastavi život sa Kevinom, njenim bivšim verenikom. Greg i Pem su iznervirani ovim.

Da bi dokazao da je sposoban da bude glava porodice, Greg pokušava da da svoju decu u bolju školu, izgradi novu kuću i sredi svoje finansijsko stanje...

Pogledajte treći film u serijalu i uživajte u nastavku priče o ovoj velikoj simpatičnoj porodici.

Žanr:komedija
Godina:2010
Reziser: Paul Weitz
Scenario: John Hamburg, Larry Stuckey
Uloge:Ben Stiller, Teri Polo, Robert De Niro
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalstudiosentertainment.com/little-fockers
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo