•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sex and the City 2 (2010)

„Seks i grad 2“ (engl. Sex and the City 2) je američki igrani film iz 2010. koji je režirao Majkl Patrik King. U glavnim ulogama se pojavljuju Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis, Kim Katral i Sintija Nikson.

Pre premijere se dugo držalo u strogoj tajnosti zaplet filma, sigurno je jedino bilo da će u njoj biti okupljene filmske zvezde (Sara Džesika Parker, Kim Kartal, Sintija Nikson i Kristin Dejvis). U novom filmu im se pridružuju Majli Sajrus, Lajza Mineli i Penelope Kruz.

Dve godine nakon prvog filma se opet susreću prijateljice. Sve prijateljice su udate osim Samante koja ima 52 godine, i koja se trudi da održi svoj libido na nivou, što nije lako zbog hormonskih promena menopauze. Sve one žive manje interesantan život sivih svakidašnjica. Miranda je ostavila svoj posao, Šarlota ima dvoje dece, Keri se udala s Misterom Bingom (Kris Not), ali nisu složni oko toga kako da provedu svoje vreme, ona bi stalno da ide negde, a on da provodi vreme kod kuće, da jede dobru hranu, i da gleda televizor. Za godišnjicu svoga braka ona poklanja njemu otmeni sat Roleks.

Keri je zatražila od njega da provede jedan vikend u njihovom starom stanu, da bi završila članak koji piše. Mister Bing to shvata kao odmor od bračnog života. Samanta se približava arapskom šeiku kome radi Pi-Ar za biznis, koji joj daje mogućnost, da sa prijateljima odleti na luksuzni vikend u Abu Dabi.

Za ljubitelje popularne serije materijal koji se ne propušta.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Michael Patrick King
Scenario:Michael Patrick King
Uloge:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon
Uzrast:R
Award:5 osvojenih
Studio: New Line Cinema
Zemlja:United States
Website:www.sexandthecitymovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:146 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...