•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jack Nicholson prodaje zemlju gde mu je izgorela kuća

Nakon što mu je ranije u septembru do temelja izgorela kuća na Hollywood Hillsu, glumac Jack Nicholson odlučio je prodati zemljište na kojem se nalazila. Cena mu je 595 hiljada dolara, piše TMZ.

Pre požara 75-godišnji Nicholson, čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara, iznajmljivao je imanje. Parcelu je kupio 1975. za "sitnih" 49 hiljada dolara pa bi sada na njoj mogao zaraditi lepu sumu novca.

Jack nije jedini glumac čija je kuća nedavno izgorela. Robert de Niro i njegova supruga Grace Hightower ostali su bez krova nad glavom kad je u njihovom luksuznom stanu u New Yorku buknuo požar.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...