•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Demi Moore se zaljubila u 26-godišnjeg Vita Schnabela

Nakon razvoda od šesnaest godina mlađeg Ashtona Kutchera 50-godišnja Demi Moore pronašla je novog partnera. I ovoga puta njen izbor je mlađi muškarac – 26-godišnji Vito Schnabel.

Par se upoznao početkom novembra u Indiji gde su oboje bili pozvani na proslavu rođendana Vladimira Doronina, partnera manekenke Naomi Campbell.

“Plesali su i dodirivali se pred drugim gostima. Bilo je očito da su se svideli jedno drugome – kazao je jedan od očevidaca za New York Post. Od te zabave se ne odvajaju.

Sličan scenario viđen je i na početku veze Demi i Ashtona. Zaljubili su se i "zalepili" jedno za drugo. Velika razlika u godinama između njih nije im smetala.

Ni Vito Schnabel nije neiskusan u odnosima sa starijim damama. Pre Demi zabavljao se sa 49-godišnjom manekenkom Elle Macpherson i 35-godišnjom glumicom Liv Tyler pa se Moore može opustiti i prepustiti strastima. Na taj način bezbolnije će prebroditi i nadolazeći službeni razvod od Kutchera koji joj, kažu njeni prijatelji, teško pada.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...