•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Posle rođenja Beline i Edvardove ćerke, Renesme, porodica Kalen okuplja ostale vampire kako bi zaštitili dete.
Poslednji nastavak Sumrak sage rasvetliće najveće misterije ove izuzetno romantične priče koja je očarala milione. Bela je postala majka i vampirica, a Edvard se divi njenoj lepoti, brzini i nesvakidašnjoj samokontroli. No, posle rođenja Beline i Edvardove ćerke, Renesme, porodica Kalen okuplja ostale vampire kako bi zaštitili dete, kome preti opasnost zbog pretpostavke koja ih dovodi u sukob sa Volturima. “Sumrak saga: Praskozorje 2.deo” donosi još romantike, misterije i akcije u ovaj veliki globalni fenomen.

Danijel Krejg se vraća kao legendarni britanski tajni agent, u najvećoj filmskoj franšizi svih vremena.
U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karata za bioskopske projekciju u ponedeljak u 17:50h za Sumrak saga: Praskozorje 2 i u 22:00h za film Skyfall,.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da odgovorite na nagradno pitanje koje je ovog puta: navedite imena glavnih glumaca u filmu Sumrak saga: Praskozorje 2 (ako želite da gledate taj film) ili navedite najmanje tri glumca koja su glumila Jamesa Bonda ako bi ste gledali film Skyfall.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici(https://www.facebook.com/prolog.rs) u subotu.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...