•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Savršen plan - početak bioskopske distribucije

29. novembra će početi bioskopska distribucija filma SAVRŠEN PLAN (Un Plan Parfait) u kome glavne uloge tumače Dajan Kruger i Danijel Bun. Reditelj je Paskal Šomej.

Izabel (Diane Kruger) potiče iz porodice koju prati strašna kletva: prvi brak svih njenih predaka, do ko zna kog kolena unazad, završio se razvodom. I svaki je njen predak tek iz drugog puta našao pravog životnog saputnika i živeo u srećnom braku do kraja života.

Izabel se dugo godina zabavlja sa privatnim zubarom i već je vreme da svoju uspešnu vezu kruniše brakom. Ali pomisao na porodičnu kletvu je opterećuje i ona, ne želeći da izgubi svog dragog, smišlja savršen plan: udaće se za nekog glupana i odmah razvesti od njega. Tako će kletva biti ispunjena, a ona će moći do kraja život da uživa u srećnom braku. Izbor pada na čudnog i smotanog Žan-Iva (Dany Boon), urednika turističkog časopisa. Plan kreće naopako, pa će Izabel, da bi dobila razvod, morati da prati Žan-Iva prato preko pola sveta, od Kilimandžara do Moskve. Na tom "svadbenom putovanju" kroz čitav niz urnebesnih događaja, shvatiće da se sreća ne može isplanirati i da se prava ljubav ponekad može naći na najneobičnjim mestima.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila