•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gledaoci nakon Hobita iz bioskopa izašli sa mučninom i vrtoglavicom

Dugo očekivani hit Petera Jacksona Hobit mnoge je obožavatelje ostavio u nesvestici. Ali doslovno, jer su od prebrzih promena scena i realnih specijalnih efekata iz bioskopa izašli sa migrenom, vrtoglavicom i osećajem mučnine.

To zapravo nije ništa čudno jer je Jackson u stvaranju novog hita posegnuo za inovativnim rešenjima. Snimao je u tehnici 48 sličica u sekundi što je dvostruko brže od uobičajenih 24 u 3D tehnologiji koja kod gledatelja stvara utisak sinhronizovane pokretljivosti likova.

“Moje oči to ne mogu podneti. Dobio sam migrenu” - požalio se jedan ljubitelj Međuzemlja koji je na novozelandsku premijeru došao letom iz Australije. Iako se većina obožavatelja složila da je Hobit zanimljiv i impresivan, mnogi su o telesnim reakcijama tokom gledanja progovorili na Twitteru.

“Ovo nije za slabiće. Zbog ovakvih prizora iskočiće vam oči” - napisao je jedan obožavatelj dok je drugi utvrdio da su krupni kadrovi ''preintenzivan doživljaj koji mora izazvati mučninu''.

Hoće li nakon ovih reakcija neki odustati od odlaska u bioskop, pokazaće vreme. Redovi na blagajnama uoči projekcija i dalje se ne smanjuju.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...