•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon ponovo pevaju zajedno

Mitski filmski par, Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon, pevali su zajedno prvi put od filma "Brilijantin", na božićnom albumu snimljenom u znak sećanja na glumčevog sina Džeta, koji je umro 2009.

"Olivija i ja uvek smo želeli da ponovo sarađujemo, ali bilo je potrebno da to bude dobar projekat, nešto kvalitetno, pošto bi u suprotnom postajao osećaj da nešto silite", kazao je Travolta u intervijuu za australijski sajt Ferfeks medija.

Američki glumac i njegova australijska koleginica igrali su Denija i Sendi u "Brilijantinu" 1978, zasnovanom na istoimenoj komediji-muziklu koji govori o srednjoškolcima iz 1950-ih godina.

Glumački par u tom filmu je otpevao pesmu "You're the One That I Want", koja je postala veliki hit i u svetu je prodata u desetine miliona primeraka.

"Volim da pevam i nemam često priliku da to radim", kazao je Travolta, koji je na božićnom albumu "This Christmas" angažovao i Barbaru Strajsend i Tonija Beneta.

Na albumu, snimljenom za Fondaciju "Džet Travolta" i fondaciju za borbu protiv raka Olivije Njutn-Džon u Melburnu, biće i jedna pesma Džona Farara, autora numere "You're the One That I Want".

"Za nas je to divan način da radimo stvari koje su nam drage i da pružimo obožavaocima nešto u čemu bi voleli da nas vide zajedno", kazala je Olivija Njutn-Džon.

Džet Travolta umro je 2. januara 2009. od napada epilepsije, dok je sa porodicom bio na odmoru na Bahamima.

Travolta i njegova žena, glumica Keli Preston, imaju i ćerku rođenu 2000. i dvogodišnjeg sina.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu