•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dragan Nikolić: Zlata je bila i lepa i talentovana

Zlata Petković preminula je u Beogradu osam dana nakon moždanog udara u 59. godini. Porodica i kolege su u šoku jer je glumica inače bila dobroga zdravlja.

“Bilo je to zaista naglo i neočekivano” – tužno je rekao Zlatin suprug kompozitor Aleksandar Sanja Ilić. Za Zlatom tuguju i brojni kolege s kojima je glumila u legendarnim filmovima “Partizanska eskadrila” i “Povratak otpisanih”, gde je igrala Mariju.

“Zlata je bila jedna od najlepših glumica, i to ne samo u regiji. Ona se mogla upoređivati sa svetskim lepoticama. Bila je ikona tadašnjeg našeg života” – rekao je Vojo Brajović. Za Zlatom Petković tuguje i Dragan Nikolić, Prle iz “Otpisanih”. Ističe da nije bila samo lepa nego i talentovana glumica. Počela je karijeru već kao gimnazijalka prijavivši se na takmičenje za mlade pevače. Sa 17 godina odigrala je prvu ulogu u filmu “Bubašinter”, dobila titulu tinejdžerske miss Jugoslavije i svetske miss fotogeničnosti, a godinu dana posle izabrana je za “regularnu” miss Jugoslavije. Iz dva braka ima dva sina, a ima i dvoje unuka.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...