•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Pijev život 3D“ premijerno 18. decembra u bioskopu „Vilin Grad“

Prvi 3D film Anga Lija „Pijev život“ premijerno će biti prikazan 18. decembra u bioskopu „Vilin Grad“.

Ovu magičnu avanturu koja govori o velikim idejama – veri, nadi i borbi za opstanak, kritičari i mediji već svrstavaju među glavne favorite za predstojeću dodelu Oskara. Džejms Kameron je film ocenio kao remek-delo, koje osim sjajne filmske veštine krasi i odlična upotreba treće dimenzije.

Film je zasnovan na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati magično epsko putovanje mladića iz Indije, Pija. Nakon brodoloma tankera koji je između ostalog, prevozio i divlje životinje, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar i zebra. Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom.

Pija Patela igra debitant, sedamnaestogodišnji Suraj Šarma, koga je Ang Li izabrao na audiciji među 3. 000 prijavljenih kandidata. Osim Šarme, u filmu igraju i Žerar Depardje, Tabu i Adil Husein. Odraslog Pija igra Irfan Kan, poznat po ulozi policijskog inspektora u filmu „Milioner iz blata“.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....