•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I 'Maverick' će leteti u 3D tehnici

Da je 3D format izuzetno popularan svedoči i činjenica da se sve više starih filmskih klasika pojavljuje u 3D tehnici i da imaju veliku popularnost među oublikom. Tome svedoči da će i još jedan filmski klasik osamdesetih ponovo se pojaviti u bioskopima nakon više od četvrt veka od premijere. U pitanju je film 'Top Gun' sa popularnim Tomom Cruiseom. Prema anketi sprovedenoj među fanovima popularnog filma, ne očekuje se neki preveliki uspeh 3D verzije jer, kako oni kažu, teško da nešto može biti bolje u 3D verziji u odnosu na original. Premijera film 'Top Gun 3D' biće 8. februara 2013. godine u američkim bioskopima.

Film 'Top Gun' je u bioskopima zaradio preko 350 miliona dolara, a pričalo se i o eventualnom nastavku. Nažalost, sve je obustavljeno nakon smrti reditelja Tonyja Scotta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...