•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ipak neće biti američkog rimejka serije 'Mućke'

Neki su verovali ali je većina ipak sumnjala da će Amerikanci uspeti da naprave svoju verziju legendarne britanse serije 'Mućke'. Američke Mućke su trebale da se emituju na ABC televiziji, samo da su uspešno prošle pilot epizode. Scenaristi pilot epizoda su bili Steven Cragg i Brian Bradley koji već imaju iskustva sa komedijama i serijama (Stažisti).

U američkoj verziji serije Mućke Delboya je trebao da igra John Leguizamo, njegovog brata Rodney-a Dustin Ybarra, a dedu Christopher Lloyd.

David Jason (Delboy) je još ranije rekao da ne veruje da može da se napravi zadovoljavajuća američka obrada legendarne serije iako Amerikanci umeju da prave dobre filmove i serije jer mu nikako nije jasno kako misle da prenesu originalni britanski humor.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila