•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tangled (2010)

Radnja filma kreće sa otmicom male princeze sa magičnom kosom koja moze čoveka učiniti ponovo mladim. Ovo je naravno privuklo, kako to već u Diznijevim crtaćima biva, zlu vešticu, koja malu princezu odvodi u veštičin zamak iza sedam mora, iza sedam gora, iza sedam čega god, u svakom slučaju mnogo izolovano mesto, i odgaja je kao njenu ćerku, s tim sto je naplaši pričama o spoljnom svetu, i kako ona nikada ne sme izaći iz tog zamka jer će je zadesiti strašno zlo. I tako, godine su prolazile, naša mala princeza vise nije bila tako mala, a vala ni njena kosa koju nikada nije ošišala jer bi izgubila magične moći. I kao sto to već biva sa tinejdžerima, radoznalost o spoljnom svetu se probudila, i sve više je smarala „majku“ o tome, ali razgovori su se uvek završavali isto, da nikada ne sme izaći napolje. Sve dok jednog dana u zamak slučajno nije banuo profesionalni kradljivac bežeći pred vojnicima iz princezinog rodnog zamka... I tu kreće priča.

Topla preporuka za ovaj film svima, nije još jedan u nizu bezveznih animiranih filmova koji samo pokušavaju da publici izvuku još koju paru. Dizni uvek zna sta radi. Biće vam toplo oko srca dok se smejete situacijama u koje ovaj neobični par upada.

Žanr:animacija, porodični, komedija
Godina:2010
Reziser:Nathan Greno, Byron Howard
Scenario:Dan Fogelman, Jacob Grimm
Uloge:Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy
Uzrast:PG
Award:Nominovan za Oscara, 2 nagrade i 22 nominacije
Box office:590.7M USD
Studio:Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures
Zemlja:United States
Website:disney.go.com/disneypictures/tangled
Jezik:Engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu