•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sinners and Saints (2010)

Bolji poznavaoci filmske umetnosti prepoznaće ime Williama Kaufmana kao reditelja nezavisnog “The Prodigy”, koji je istovremeno bio i njegov filmski debi. Odlično prihvaćen, film je omogućio Kaufmanu snimanje “The Hit List” s oscarovcem Cubom Goodongom Jr.-om, da bi se već idućim filmom vratio nezavisnoj produkciji.

Johnny Strong ("Pad Crnog Jastreba“, "Paklene ulice”) deluje poput Charlesa Bronsona nove generacije, u vatrenim obračunima u kojima se bez milosti i suvišnog mudrovanja rešava svojih neprijatelja. Čak bi i Dirty Harry bio ponosan na Johnnyjevo držanje.

Detektiv Sean Riley (Johnny Strong) vođa je posebnog policijskog odeljenja za suzbijanje uličnog kriminala. U fazi je kada se jako trudi pribrati i oporaviti od nesreća koje je doživeo. Nakon velike tragedije, smrti sina, ostavila ga je supruga, a partner mu je ubijen u smrtonosnoj zasedi. Kapetan Trehan (Tom Berenger) ne želi dići ruke od svog najboljeg čoveka pa mu daje novog partnera, Willa Gnaza (Kevin Phillips) i novi zadatak - istragu brutalnih ubistava krimi podzemlja. Misija je sama po sebi zahtevna, a kada Sean shvati da je jedan od njegov najstarijih prijatelja (Sean Patrick Flanery) verovatno upetljan, još jedna noćna mora postaje stvarnost.

U ostalim ulogama ovog odličnog i žestokog ostvarenja nalaze se Kim Coates, Louis Mandylor, Costas Mandylor, Sean Patrick Flanery, Tom Berenger i poznata hip hop zvezda Method Man.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2010
Reziser:William Kaufman
Scenario:William Kaufman, Jay Moses
Uloge:Johnny Strong, Kevin Phillips, Costas Mandylor
Uzrast:R
Studio:Throttle Films, Carolina Film Works, Noir Blanc Films
Zemlja:United States
Website:www.sinnersandsaintsthemovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu