•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Truth Or Dare (2012)

Film počinje sa ludom žurkom, na kojoj se uz divlji provod igra istina i izazov, koja se neće dobro završiti po Felixa, povučenog i pomalo čudnog momka iz bogate porodice. Njega će ismejati i fizički napasti hrabri momci sa žurke koji nisu toliko hrabri da udare na jačeg od sebe, ali ni njihova neće goreti do zore, što bi narod rekao. Nekoliko meseci nakon žurke svima im stiže poziv od Felixa da dođu na njegovu rođendansku žurku, što oni prihvataju. Šestoro Felixovih “prijatelja” kreće put njegove udaljene kuće, a kad stignu tamo njegov otac ih uputi u šumsku kolibu kilometar daleko u šumi “gde ih čeka Felix”. Kada su stigli u kolibu dočekao ih je Felixov brat, bivši američki vojnik iz Avganistana, i saopštava im da njegov mlađi brat nije tu ali da se žurka ni u kom slučaju ne odlaže. Problem je samo što “žurka” na jeziku pomahnitalog i pormećenog ex-vojnika znači Torture-Horror, a sve u cilju dobijanja nekih informacija koji se tiču Felixa.

Žanr:horor, triler
Godina:2012
Reziser:Robert Heath
Scenario: Matthew McGuchan
Uloge:Liam Boyle, Elana Di Troya, Jack Gordon
Uzrast:NR
Studio: Corona Pictures
Zemlja:UK
Website:www.facebook.com/TruthOrDareFilm
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...