•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindsay Lohan nema novca za odlazak psihijatru

Lindsay Lohan u velikim je finansijskim problemima, tvrde njeni prijatelji. Glumica je posljednjih meseci dosta rastresena i prestala je odlaziti kod psihijatra jer nema novaca za to.

“Zdravstveno osiguranje joj ne može pokriti troškove odlaska psihijatru jer jednu posetu psihijatru bi trebala da plati oko 350 dolara” - rekao je prijatelj glumice.

Lindsay bi uskoro opet mogla u zatvor jer je ovo leto dok je bila na uslovnoj kazni sudelovala u saobraćajnoj nesreći. Policija je otkrila kako je glumica lagala o okolnostima u kojima se nesreća dogodila i zbog laži bi mogla odležati 245 dana u zatvoru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...