•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ronin (1998)

Ronin je film iz 1998. koji je režirao Džon Frankenhajmer. Glavne uloge igraju: Robert de Niro, Žan Reno i Nataša Makelhon.

U srednjovekovnom Japanu su se samuraji zaklinjali da će svog gospodara čuvati i po ceni svog života. Međutim ako je njihov gospodar ipak poginuo oni su gubili čast, i nisu ih više nazivali samurajima, već su postali tzv. „ronin“. Oni su nastavili svoje bedan život kao plaćenici ili kao hajduci.

Po filmu je slična bila situacija i sa tajnom agentima posle završetka hladnog rata. Oni su takođe ostajali bez svog gospodara. Ali se pojavio jedan tajanstveni i veoma bogat naručilac. Šestoro tajnih agenata su se našli u jednoj kafani u Francuskoj. Cilj je jako jednostavan, ali ga je jako teško izvesti. Oni bivaju unajmljeni da se dočepaju jedne jako dobro čuvane tašne. Niko os njih ne poznaje sadržinu tašne, a ni oni sami se ne znaju. Ali su svi motivisani, i voljni da učine sve da izvrše zadatak.

Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:1998
Reziser: John Frankenheimer
Scenario: J.D. Zeik
Uloge: Robert De Niro, Jean Reno, Natascha McElhone
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: FGM Entertainment
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:122 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....