•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otac pokojne
 Brittany Murphy traži novu istragu o njenoj smrti

Otac, pre tačno tri godine preminule američke glumice Brittany Murphy, nastavlja bitku sa zakonodavstvom Los Angelesa jer je uveren da nije otkriven pravi razlog njene smrti.

Naime, Angelo Bertoletti nije zadovoljan toksikološkim nalazom koji je pokazao da je njegova ćerka u 32. godini preminula od posledica upale pluća, anemije i agresivnog i predugog korišćenja propisanih lekova. Još početkom ove godine podneo je žalbu na nalaz forenzičara kojom traži da se još jednom obavi analiza njene kose i tkiva na posedovanje elemenata otrova ili teških metala. Takav zahtev je njegovo pravo pa ga je začudilo što su mu ga odbili.

„Nisam znao da će moja tako jednostavna molba izazvati ovakve muke. To me samo uverilo da moram insistirati na ponovnom otvaranju istrage. Neću odustati dok ne dokažem što je posredi, da li je u pitanju greška zbog nečije nesposobnosti, korupcija ili je čak prvi nalaz tačan. Kako god, saznaću pravi razlog smrti svoje ćerke“ – tvrdi Bertoletti. Za dalju sudsku borbu angažovao je i Georgea G. Braunsteina, advokata koji vodi istragu nedavne smrti Sagea Stallonea, sina glumca Sylvestera Stallonea.

Podeli:



Preporucujemo