•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bulworth (1998)

Pripremite se. Ovaj političar će progovoriti istinu!

Bulworth je američka komedija iz 1998. godine u režiji Warrena Beattyja, koji je napisao i scenario, a uz Halle Berry igra i glavnu ulogu.

Radnja filma odvija se u poslednjim danima kalifornijske izborne kampanje 1996., gde se demokratski senator Jay Bulworth bori da bude ponovno izabran.

Nakon nekoliko neprospavanih noći, usred živčanog sloma, zgađen svim lažima, prevarama i grabežom novca, potpuno izgubljenih iluzija o politici i svetu oko sebe, Bulworth organizuje samoubistvo unajmivši plaćenog ubicu da izvrši atentat na njega tokom zadnjeg vikenda kampanje. Netom ranije je, uz pomoć korumpiranog lobista, vlastiti život osigurao na veliki iznos u korist svoje kćeri. Ali, Bulworthova skorašnja i neminovna smrt donosi mu neočekivane dobiti: slobodu da prvi put u životu progovori brutalno iskreno, u skladu sa svojim starim liberalnim, pa čak i socijalističkim uverenjima, i to u formi hip-hop pesama koje je otkrio nakon susreta s Ninom, prekrasnom inteligentnom Afroamerikankom, odgojenom u duhu šezdesetih. Ponovno zaljubljen, s novim entuzijazmom prema životu, Bulworth sada mora zaustaviti metak kojeg je namenio samom sebi.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:1998
Reziser:Warren Beatty
Scenario:Warren Beatty
Uloge:Warren Beatty, Halle Berry, Kimberly Deauna Adams
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...