•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie i Brad Pitt sa decom se odmaraju na Karibima

Glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt božićne praznike provodi na Karibima.

Sa svojih šestero dece smestili su se u vili modnog dizajnera Donne Karan na idiličnom ostrvo Turks i Caicos.
Iz luksuzne vile puca pogled od 360 stepeni na celo ostrvo, ima otvoren bazen izrađen od vulkanskog kamenja, privatni spa i bioskop na otvorenom.

„Dizajnerka nije sa njima, praznike provode sami. Angelina ujutro sa decom vežba jogu i trče po ostrvu bez brige da će sresti ikoga poznatog” – rekao je izvor blizak paru za New York Post.

Sa njima je jedino 12 dadilja, dve po detetu, koje im pomažu oko dece pa Brad i Angelina mogu malo po ostrvu lunjati i sami.

Brad i Angelina ipak nisu jedine zvezde koje se odmaraju na tom ostrvu. Tamo je i gitarista Rolling Stonesa Keith Richards.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila