•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Damon i njegova porodica Božić će slaviti do kraja godine

Dečica Matta Damona ove godine će dobiti više darova jer je poznati glumac odlučio da organizuje još jedno božićno slavlje. Zbog supruge Luciane Barroso sa kojom je u braku punih sedam godina Matt će nakon američkog, Božić proslaviti i na argentinski način. Tome se najviše vesele šestogodišnja Isabella, četverogodišnja Gia, dvogodišnja Stella i 14-godišnja Alexia, Mattova ćerka iz prvog braka.

“Kupitću više poklona jer ćemo ove godine dvaput slaviti. To će biti idealan način da se odmorimo od posla” - kazao je glumac.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...