•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ben Affleck se predomislio, ipak se neće kandidovati za Senat SAD-a

Američki glumac i politički aktivista Ben Affleck neće se kandidovati za Senat SAD-a, iako su o tome u poslednje vreme pisali američki mediji.

Glumac je dao povoda za pisanje jer se hvalio da bi mogao biti zamena senatoru Johnu Kerryju koga je predsednik Obama nominovao kao zamenu Hillary Clinton. Nakon što je Affleck u TV emisiji CBS-a "Face the nation" jasno rekao da ga zanima politika, od njega se očekivao i sledeći korak. Ali nakon toga se predomislio i na Facebooku opovrgnuo svoj mogući politički angažman.

„Volim Massachusetts i našu politiku, ali neću se kandidovati za mesto u Senatu“ - napisao je 40-godišnji glumac.

„Verujem da ćemo dobiti odličnog državnog sekretara, a u Massachusettsu ima nekoliko dobrih kandidata za mesto u Senatu. Radujem se zanimljivoj kampanji, a ja ću se ipak baviti humanitarnim radom“ - dodao je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu