•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Oz veliki i moćni” od marta u bioskopima

Disneyjeva fantastična avantura “Oz veliki i moćni”, reditelja Sama Raimija, govori o nastanku voljenog čarobnjaka autora L. Franka Bauma. Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa sumnjive etike, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom... Sve dok ne upozna tri veštice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uverene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljno uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati da otkrije ko je dobar, a ko zao pre nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobnjaštva – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

Ovu veliku 3D avanturu možemo već početkom marta 2013. očekivati u bioskopima a do tada pogledajte zanimljivu kolekciju slika iz samog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu