•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Killer Crow" je novi Tarantinov filmski projekat?

Hvaljeni reditelj Quentin Tarantino otkrio je detalje vezane uz svoj novi filmski projekat. Film radnog naziva "Killer Crow", biće deo trilogije filmova o alternativnoj istoriji uz "Django Unchained" i "Inglourious Basterds".

- Moja originalna ideja za film "Inglourious Basterds" je bila da snimim veliku priču koja bi u sebi sadržala manju priču. Pratila bi grupu vojnika crnaca, razočaranih američkom vojskom, koji bi počeli raditi razne gluposti. Oni su u suštini crnci koji kreću na put osvete i ubijaju mnogo vojnika belaca i oficira u vojnoj bazi, koji se kreću prema Švajcarskoj. Uvek sam želeo da to bude deo priče. U početku sam hteo čak snimim i mini seriju. Kad sam to konačno odlučio da snimim, taj sam deo morao izbaciti kako film ne bi bio prenatrpan. Većina materijala je već spremna i napisala, ali potrebno je još dodati neke detalje. Svi filmovi će na kraju biti povezani - otkrio je Tarantino.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...