•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie ima privatne snimke?

Brad Pitt je spreman platiti 10 miliona dolara za snimak seksa koju je njegova nevenčana supruga snimila još davne 1999. godine.

Izvori su za National Enquirer izjavili da glumac toliko očajnički želi zaštititi decu od "mutne prošlosti" svoje odabranice da će učiniti sve kako bi uklonio dokaze o njenim divljim danima. On se, naime, boji da bi, ako fotografije i snimci za koje je uveren da postoje izađu u javnost, mogle nanetu štetu njihovu dece emotivno i psihički.

"Brad želi zaštititi novi image koji je Angelina tako pomno gradila: onaj vrhunske glumice, majke šestoro dece i UN-ove ambasadorice. Učiniće sve kako bi fotografije i snimci završile u njegovim rukama", izjavio je neimenovani izvor koji je objasnio i da je Brad unajmio čitav tim privatnih detektiva kako bi pronašli dokaze o njenoj burnoj prošlosti i da su mu oni otkrili da je 37-godišnja glumica 1999. nadrogirana napravila snimak seksa.

"Navodni snimak seksa nastao je otprilike u isto vreme kad i perverzne fotografije na kojima je ona potpuno 'urokana'. Bila je toliko nadrogirana da se i ne seća šta je radila. Ali pretpostavlja da je 'u igri' bilo nekakvo rezanje i divlji seks. Brad je spreman potrošiti 10 miliona dolara, ako je to potrebno. Kad su u pitanju Angie i deca, novac ne igra nikakvu ulogu", objasnio je izvor, prenosi Showbiz Spy.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...