•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rufus Haund

Rufus Hound (6. mart 1979.) je jedan od najuzbudljivijih i jedinstvenih komiÄarskih talenata u Britaniji. Stiven Fraj ga je nazvao Sajmonom Pegom za bogataše. Haund je talentovani stend-ap komiÄar, glumac i voditelj, a osim brade kojoj se svi dive, njegov humor i šarm osvojili su televizijsku publiku od prvog angažmana za Bi-Bi-Si za reportaže s Glastonberija, dok je veliki uspeh ostvario s „Destination Three“, gde raspravlja o filmu, komediji i muzici s Džastinom Lijem Kolinsom.

Uneo je dozu sarkazma u „Top of the Pops“ i „Brit Awards“, a „Argumental“ mu je omogućio da pokaže umeće debatovanja i nagovaranja.

Bi-Bi-Si mu je 2010. dao sopstvenu humoristiÄnu seriju „Hounded“, u kojoj proba da spase svet od zlog doktora i postaje nešto kao superheroj. Iste godine je trijumfovao u „Let’s Dance“.

Možemo da ga vidimo u „Celebrity Juice“, „OutTake TV“ (Bi-Bi-Si), „What Do Kids Know?“ (UKTV), „Famous and Fearless“, da ga Äujemo na radiju u „Act Your Age“ i „My Teenage Diary“ (Radio 4), i u brojnim sinhronizacijama. Glumio je i u filmu „My Big Fat Gypsy Gangster“.

Snimio je DVD „Rufus Hound: Being Rude“ i izdao knjigu „Stand Up Put Downs“.

U 2012. ćemo ga videti u ITV1 komiÄnom šou „Mad Mad World“, a snima i drugu sezonu „A Touch Of Cloth“, hit parodiju ÄŒarlija Brukera za Sky 1.

Filmografija:
2012 The Wedding Video
2010 Hounded (TV series)
2010 What Do Kids Know? (TV series)
2010 The Brit Awards 2010 Launch Party (TV movie)

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu