•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sutra počinje Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“

Premijera filma „Haos u kući- matorci dolaze“, zabavni programi, popusti za celu porodicu i paketići za mališane

Prvi Porodični vikend u 2013. godini u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu „Vilin Grad“ počinje sutra, 4. januara, i trajaće do 6. januara.

U okviru januarskog Porodičnog vikenda premijerno će biti prikazana komedija „Haos u kući - matorci dolaze“, zatim dokumentarni film „Kralj pingvina 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, kao i aktuelni naslovi za decu „Semijeva velika avantura 2 3D“, „Zvončica i tajna krila 3D“ i „Pet legendi“- sva tri, takođe, sinhronizovana.

U periodu od 12 do 17 časova mališani će u holovima bioskopa moći da se zabavljaju u pratećim programima i da se druže sa maskotama. Male posetioce beogradskog „Cineplexx-a“ očekuju i kreativne radionice Agencije za čuvanje dece „Kolibri“ inspirisane aktuelnim filmskim ostvarenjima, kao i kutak u kome će moći da igraju „Green Games“- video igre sa ekološkom porukom, koje su u okviru istoimenog takmičenja pravili njihovi vršnjaci iz raznih gradova Srbije, a moći će da ih igraju na novim modelima računara iz „Laptop Centra“. Kreativne i zabavne radionice biće organizovane i u niškom i kragujevačkom bioskopu.

Mališani, članovi Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“ i „Vilin Grad“, će tokom Porodičnog vikenda dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i praznične paketiće. Kartica Porodičnog film kluba omogućava deci uzrasta do 14 godina snižene cene ulaznica, a tokom Porodičnog vikenda će ovu pogodnost imati i njihovi roditelji.

Sve informacije mogu se naći na veb adresi www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...